Kvalitet er mange ting

Jeg bruger altid de bedste materialer, men den vigtigste kvalitet i en tandprotese ligger først og fremmest i selve “håndværket”. Det er min faglige kunnen som tandtekniker der afgør kvaliteten. Jeg hjælper dig hele vejen indtil du er 100 % tilfreds med din nye protese.

Anders

 

  • Jeg gennemgår dine muligheder – både behandlingsmæssigt og økonomisk.
  • Du er med til at vælge tændernes facon og farve.
  • Du er med til at godkende og rette på selve tandopstillingen inden tandprotesen færdiggøres. På den måde har du stor indflydelse på dit udseende; intet bliver lavet færdigt uden din godkendelse.

 

 

Som autoriseret klinisk tandtekniker er jeg specialuddannet til at fremstille tandproteser og til at modtage og behandle dig direkte her på klinikken. Du er med i forløbet fra start til slut.

 

 

Jeg gør også meget ud af at informere dig om tilvænningen, den daglige brug og vedligeholdelse af tandprotesen. Der vil også næsten altid være behov for mindre tilretninger af en ny tandprotese og det er vigtigt at du altid kommer, hvis der er noget der trykker eller gør ondt. Der er ingen tidsfrist for disse tilretninger, ligesom det selvfølgelig altid er gratis – jeg er først tilfreds når du er tilfreds og vil hellere have, at du kommer en gang for meget end en gang for lidt.